Descriere
DENUMIRE | OOH-REO DONUT |
INGREDIENTE ALUAT | făină albă de grâu 550, apă, ulei vegetal, dextroză, drojdie, lapte praf, grăsime vegetală de palmier, sare iodată, făină de soia, agent de afânare (bicarbonat de sodiu, pirofosfat acid de sodiu), emulsifiant: E471, E481, E160, fibre de grâu, ou integral praf, arome, colorant: E 160a, enzime, acid ascorbic, L-cisteină. |
INGREDIENTE GLAZURA | CREMA ALBA PENTRU UZ PROFESIONAL IN COFETARIE: zahar; amestec de uleiuri vegetale (rapita, floarea soarelui porumb, palmier, in procente variate); lapte praf (alergen); amidon de porumb: emulsificator: lecitina din soia; |
INGREDIENTE DECOR | BISCUITE OREO: fäină de grâu , zahār, ulei de palmier,ulei de rapită, cacao cü continut redus de grăsime 4,3 %, amidon din grâu , sirop de glucoză-fructoză, agenţi de afânare (carbonaţi de amoniu, carbonați de potasiu,
carbonati de sodiu), sare, emulsifiant (lecitine din soia), corector de aciditate (hidroxid sodiu), aromã. |
INGREDIENTE UMPLUTURA | CREMĂ TARTINABILĂ ALBĂ CU BUCĂŢI DE BISCUIŢI NEGRI: zahăr, uleiuri şi grăsimi vegetale (floarea soarelui, ulei de rapită total hidrogenat, ulei de palmier total hidrogenat), zer praf (LAPTE) LAPTE praf integral, emulsifiant: lecitină de SOIA, aromal, biscuiti negri 14% [faină de GRAU, zahăr, ulei vegetal (palmier), cacao cu conţinut redus de grasime, emulsifiant lecitină de SOIA, LAPTE praf integral, sare, agenti de afanare: (carbonat de sodiu, carbonati de amoniu), vanilina |
GRAMAJ | 130 g |
ALERGENI | gluten, lapte, soia, ouă, arahide, susan. |
VALOARE NUTRITIONALE MEDII / 100 G PRODUS | valoare energetica: 445 Kcal/1861 kJ grasimi: 14 g, glucide: 48 g, proteine: 7 g, fibre: 0.2 g, sodiu: 1 g |