Sweet business since 2014

Donuteria s-a născut din pasiunea unor oameni iubitori de dulce, acel dulce care reușește să te binedispună și să-ți energizeze ziua. Era luna martie a anului 2014 și asta se întâmpla în Târgu Mureș.

Atât că Donuteria nu era chiar Donuterie atunci, ci se numea Donut Shop. Când aflai de la prieteni despre gogoșile colorate, mergeai la singurul gemuleț al locației de atunci și plecai zâmbind cu doza de dulce. Câteva luni mai târziu, în iunie, s-a deschis la Cluj Napoca prima locație sub denumirea de Donuterie. Era în centrul orașului, pe strada Memorandumului, și a fost un loc celebru al acelor ani. Îl recunoșteai după mulțimea de oameni care aștepta nerăbdătoare, în fiecare zi, să intre să savureze gogoșile despre care au auzit atât de multe și după care se întorceau la scurt timp.

Atunci ne-am dat seama că mai există mulți oameni ca noi, așa că, inevitabil, am început să deschidem și alte locații în România, și mai apoi în Franța, Belgia, Anglia și, recent, în decembrie 2022 în Ungaria.  

Indiferent cum te simți atunci când treci pragul Donuteriei, este imposibil să nu pleci zâmbind. Întâi te cucerește vizual, pentru că vei fi înconjurat de multe combinații de culori vii, ca mai apoi să te câștige complet la prima mușcătură din gogoașa aleasă.
Să nu ne crezi, totuși, pe cuvânt. Cel mai bine e să vii să te convingi.

15 milioane donuts

7 milioane de clienți din 2014

Conceptul de business

Ce poate fi mai frumos decât o afacere care aduce mereu un zâmbet pe fața oamenilor și le face ziua mai bună?

Ingrediente
de calitate

Produse
proaspete

Prețuri
accesibile

Ușor
de servit

Relaxante

Prietenoase

Un brand cool în continuă dezvoltare

Profitabilitate

compania-in-cifre

4

Țări

14

Orașe

16

Locații

130

Angajați

15 milioane

și încă numărăm!

Succesul
companiei

Poate considerați că suntem naivi, însă noi credem în toate posibilitățile extraordinare și infinite de creștere. Am creat primul donut shop real din România și suntem pionieri pe această piață nișată și în inimile consumatorilor de donuts. Ne desfășurăm activitatea în magazine stradale, malluri și alte locații separate sau de producție.

2014 -28 martie

Se deschide prima locație în Tg Mureș sub denumirea de Donut Shop

2015 – 6 iunie

Se deschide prima locație în Cluj sub denumirea de Donut Shop. În toamna lui 2015 se deschid primele locații în mall-urile clujene, Iulius și Vivo.

2016

Se deschide o unitate de producție modernă în Cluj Napoca, având la bază o linie de panificație elvețiană, dar și alte echipamente care să permită creșterea volumului producției de donuts

Apar primele locații în regim de franciză în mai multe orașe din România, printre care București, Iași, Ploiești, Alba Iulia, Suceava.

2018-2019

Se deschid primele locații externe în Franța, Belgia și Anglia

2020

Se semnează un acord de parteneriat cu cea mai mare rețea de cafenele din România – 5 To Go – în mai multe locații din România, dar și în Franța și Belgia se lansează conceptul de 5 To Go Coffee Corner, iar pe de altă parte în peste 100 de locații ale rețelei de cafenele se comercializează produse Donuterie

2022

Se deschide prima locație în capitala Ungariei la Budapesta

Se deschid alte locații in orașe din România (Zalău, Oradea) și de asemenea prima locație de glazurare în București, ca punct strategic de dezvoltare în principalul oraș al Romaniei.

Hai să devenim parteneri!