Politica de confidențialitate

Respectarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal, precum și a dreptului la viață privată este una din misiunile fundamentale ale Grupului Donuterie, format din:

 1. Societatea DONUTERIE MANAGEMENT S.R.L., cu sediul Cluj Napoca, Calea Baciului, nr.80, judetul Cluj, numar de ordine la Registrul Comertului Cluj J12//3842/2015, CUI 35346199, reprezentata prin dl. Dan Gabriel Olteanu – Administrator, 
 2. Societatea DONUTERIE OPERATIONAL S.R.L., cu sediul in Cluj Napoca, Calea Baciului, nr.80, judetul Cluj,, numar de ordine la Registrul Comertului Cluj J12/3833/2015, CUI 35346024, reprezentata prin dl. Dan Gabriel Olteanu – Administrator; 

Astfel, întreprindem toate demersurile necesare pentru a procesa datele dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”). 

Datele personale înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”).

O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

CE FEL DE DATE PERSONALE PRELUCRĂM? 

Dacă sunteți client sau potențial client 

Colectăm date cu caracter personal în urma celor mai multe interacțiuni cu dvs., precum și în cadrul celorlalte aspecte ale activității noastre. Printre tipurile de informații personale pe care le colectăm se numără: 

 1. numele si prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa dvs.; 
 2. informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dvs. de marketing sau în cursul participării la concursuri, tombole sau anumite oferte promoționale; 
 3. datele personale furnizate de dvs. în vederea înscrierii într-un programul dedicat membrilor noștri și/sau într-un program de fidelitate; 
 4. recenzii și opinii referitoare la serviciile noastre; 
 5. pozele realizate în cadrul restaurantelor noastre cu ocazia anumitor evenimente; 
 6. orice alte tipuri de informații pe care alegeți să ni le furnizați.
 7. de asemenea, camerele de supraveghere și alte măsuri de securitate aflate pe proprietățile noastre pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților în locuri publice (cum ar fi intrarea în locatie, holuri), precum și datele dvs. de localizare (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cardurile de acces și alte tehnologii). 

Puteți alege oricând ce date personale doriți să ne furnizați. Cu toate acestea, dacă alegeți să nu furnizați anumite date personale, în cazul în care temeiul solicitării noastre este respectarea unei obligații contractuale sau obligații necesare pentru încheierea unui contract, există posibilitatea de a nu putea să vă oferim anumite servicii, de exemplu: dacă nu ne furnizați nume, prenume, adresă de e-mail sau număr de telefon în cazul în care doriți sa faceți o o comandă, nu vom putea să o efectuăm.

Daca sunteti utilizator al platformelor noastre de comenzi online 

Colectam date cu caracter personal in urma interactiunii cu dvs. prin intermediul formularului de comanda pus la dispozitie pe website-uri. 

Datele personale pe care le colectam sunt: 

 1. numele, prenumele; 
 2. numarul de telefon, adresa de e-mail; 
 3. adresa unde se va livra comanda, adresa de facturare; 
 4. preferinte culinare; 
 5. informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dvs. de marketing;
 6. date cu privire la telefonul sau computerul dvs.: număr, versiune sistem de operare, istoricul accesărilor; 
 7. ecenzii si opinii referitoare la serviciile noastre; 
 8. orice alte tipuri de date pe care alegeti sa ni le furnizati.

Colectam date personale in urma inregistrarii de catre dvs. a datelor personale in vederea crearii contului de utilizator pentru comenzi. 

Datele personale pe care le colectam sunt: 

 1. numele, prenumele; 
 2. numarul de telefon, adresa de e-mail; 
 3. adresa unde se va livra comanda; 
 4. parola de acces a contului pe care il creati; 
 5. preferinte culinare; 
 6. valoarea notelor; 
 7. informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dvs. de marketing; 
 8. date cu privire la telefonul sau computerul dvs.: număr, versiune sistem de operare, 
 9. recenzii si opinii referitoare la serviciile noastre, istoricul accesarilor; 
 10. observatiile legate de comanda, pe care alegeti sa ni le furinzati; 
 11. orice alte tipuri de date pe care alegeti sa ni le furnizati. 

Dacă sunteți potențial angajat 

Colectăm informațiile din CV-ul trimis de dvs. precum și orice altă informație transmisă odată cu CV-ul. 

Dacă sunteți utilizator al unuia din site-urilor noastre: www.donuterie.online; www.cluj.donuterie.online, colectăm ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care au fost accesate site-urile noastre de Internet. 

DATE PERSONALE ALE MINORILOR 

Protejam confidențialitatea datelor obținute de la copii sub 16 ani. În cazul in care aveți vârsta sub 16 ani, trebuie să obțineți consimțământul sau autorizația părinților sau tutorelui responsabil pentru orice furnizare de date personale. 

DATE SENSIBILE 

Termenul „date sensibile“ se referă la originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filosofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice, de date privind sănătatea sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală. 

religioasă sau convingerile filosofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice, de date privind sănătatea sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală. 

În general, nu colectăm informații sensibile decât dacă doriți dvs. să ni le oferiți. Putem folosi datele privind sănătatea furnizate de dvs. pentru a vă servi mai bine și a vă îndeplini nevoile speciale (de exemplu, pregătirea mâncării fără includerea unor alimente la care sunteți alergic, furnizarea accesului pentru persoanele cu dizabilități). 

UTILIZAREA PAGINILOR DE FACEBOOK Donuterie 

Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al paginilor noastre de Facebook (denumite în continuare “paginile noastre”), ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date. 

În cadrul paginilor noastre prelucrăm următoarele date cu caracter personal: 

– în cazul în care trimiteţi un mesaj paginilor, avem acces la profilul dumneavoastră public (care include username-ul) precum şi conţinutul şi data/ora acelui mesaj. 

– în cazul în care comentaţi la o postare a paginilor, avem acces la profilul dumneavoastră public (care include username-ul) precum şi conţinutul şi data/ora acelui comentariu; 

– în cazul în care interacţionaţi cu conţinutul paginilor noastre (like, share), putem vizualiza profilul dumneavoastră public (care include username-ul) şi reacţia avută. 

Atunci când interacţionaţi cu paginile noastre, Facebook prelucrează anumite date personale ale dumneavoastră, pe baza cărora ne pune la dispoziţie statistici agregate. Acestea nu includ date personale în mod direct, ci sunt limitate la: 

 • numărul de click-uri pe datele de contact; 
 • numărul de vizualizări ale paginilor; 
 • numărul de previzualizări ale paginilor prin plasarea mouse-ului deasupra numelui 
 • numărul de aprecieri ale paginilor; 
 • numărul de persoane cărora le-a fost afişat conţinut din pagini; 
 • numărul de recomandări ale paginilor efectuate de persoane; 
 • numărul de interacţiuni cu conţinutul paginilor (like, share, comment, etc) 
 • numărul de vizualizări al videoclipurilor de pe pagină pentru mai mult de 3 secunde; 
 • numărul de fani; 
 • numărul de persoane care vizualizează campaniile noastre promoţionale. 

Aceste date sunt prelucrate în interesul nostru legitim de a ne promova serviciile, după caz, precum şi pentru a putea dovedi, dacă ne este necesar, corespondenţa cu dumneavoastră. Datele sunt păstrate pentru întreaga perioadă cât paginile noastre sunt deschise. 

Trebuie să înţelegeţi că toate aceste date, şi altele în plus, sunt disponibile la orice moment pentru Facebook, în calitate de deţinător al platformei (şi implicit operator al datelor personale). Aceste date sunt prelucrate în interesul nostru legitim de a ne promova serviciile, după caz, precum şi pentru a putea dovedi, dacă ne este necesar, corespondenţa cu dumneavoastră. Datele sunt păstrate pentru întreaga perioadă cât paginile noastre sunt deschise. 

Trebuie să înţelegeţi că toate aceste date, şi altele în plus, sunt disponibile la orice moment pentru Facebook, în calitate de deţinător al platformei (şi implicit operator al datelor dumneavoastră personale). Pentru detalii referitoare la prelucrările efectuate de Facebook, accesaţi nota sa de informare privind prelucrarea datelor. 

Nu vă utilizăm datele pentru a vă transmite comunicări de marketing decât dacă optați în mod expres pentru o astfel de comunicare. Chiar și în asemenea cazuri ne asigurăm că aveți la dispoziţie o opțiune simplă de a vă dezabona (retragerea consimțământului dumneavoastră) în orice moment, fie în comunicarea propriu-zisă, fie contactându-ne în modul indicat în Politica de confidentialitate. 

Furnizarea datelor personale nu este obligatorie, însă trebuie să înţelegeţi că Facebook funcţionează într-un mod unitar pentru pentru toate paginile şi toţi utilizatorii, astfel că dacă interacţionaţi cu paginile noastre (ceea ce puteţi alege să nu faceţi), vom putea avea acces în mod automat la anumite date despre dumneavoastră, după cum am arătat mai sus. 

UTILIZAREA PAGINILOR DE INSTAGRAM DONUTERIE 

Noi colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator Instagram ce interacționează cu paginile noastre de Instagram (denumită în continuare “paginile noastre”), ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date. 

În cadrul paginilor noastre de Instagram prelucrăm următoarele date cu caracter personal: ®

 •  în cazul în care trimiteţi un mesaj paginilor, avem acces la profilul dumneavoastră public (care include username-ul) precum şi conţinutul şi data/ora acelui mesaj. 
 • în cazul în care comentaţi la o postare a paginilor, avem acces la profilul dumneavoastră public (care include username-ul) precum şi conţinutul şi data/ora acelui comentariu; 
 • în cazul în care interacţionaţi cu conţinutul paginilor noastre (like, share), putem vizualiza profilul dumneavoastră public (care include username-ul)

Atunci când interacţionaţi cu paginile noastre, Instagram prelucrează anumite date personale ale dumneavoastră, pe baza cărora ne pune la dispoziţie statistici agregate. Acestea nu includ date personale în mod direct, ci sunt limitate la: 

 • statistici privind sex, vârstă și locație 
 • numărul de click-uri pe numele de utilizator al paginilor noastre; 
 • numărul de vizualizări ale paginilor; 
 • numărul de aprecieri ale paginilor; 
 • numărul de conturi care urmăresc paginile; 
 • numărul de click-uri pe linkurile incluse în descrierea paginilor noastre; 
 • % de conturi care nu urmăresc paginile noastre dintre cele care au vizionat o anumită postare; 
 • numărul de conturi unice care au văzut o postare sau o poveste a paginilor noastre; 
 • de câte ori cineva a glisat pentru a sări la următorul articol din paginile noastre; 
 • de câte ori cineva a părăsit articolele noastre și a revenit la fluxul său normal 
 • numărul de persoane cărora le-a fost afişat conţinut din pagină 
 • numărul de interacţiuni cu conţinutul paginilor (like, share, comment, etc) 
 • numărul de persoane care vizualizează campaniile noastre promoţionale.

Aceste date sunt prelucrate în interesul nostru legitim de a ne promova serviciile, după caz, precum şi pentru a putea dovedi, dacă ne este necesar, corespondenţa cu dumneavoastră. Datele sunt păstrate pentru întreaga perioadă cât paginile noastre sunt deschise. 

Toate aceste date, şi altele în plus, sunt disponibile la orice moment pentru Instagram, în calitate de deţinător al platformei (şi implicit operator al datelor dumneavoastră personale). Pentru detalii referitoare la prelucrările efectuate de Instagram, accesaţi nota sa de informare privind prelucrarea datelor. 

Nu vă utilizăm datele pentru a vă transmite comunicări de marketing decât dacă optați în mod expres pentru o astfel de comunicare. Chiar și în asemenea cazuri ne asigurăm că aveți la dispoziţie o opțiune simplă de a vă dezabona (retragerea consimțământului dumneavoastră) în orice moment. 

Furnizarea datelor personale nu este obligatorie, însă trebuie să înţelegeţi că Instagram funcţionează într-un mod unitar pentru pentru toate paginile şi toţi utilizatorii, astfel că dacă interacţionaţi cu paginile noastre (ceea ce puteţi alege să nu faceţi), vom putea avea acces în mod automat la anumite date despre dumneavoastră, după cum am arătat mai sus. 

COOKIE-URILE SI ALTE TEHNOLOGII 

Folosim cookie-uri și tehnologii similare pe paginile noastre de internet. 

Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni,formate din litere sau numere, care vor fi stocate pe computerul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când ne accesați paginile de internet. 

Cookie-urile sunt instalate urmare a unor solicitări emise de un web server către un browser (de exemplu Firefox, Chrome, Internet Explorer). Din momentul instalării cookie-urile au o durată de existență determinată, ramânând inactive, în sensul că nu conțin programe software, viruși, spyware și nu vor accesa informațiile de pe computerul sau dispozitiul folosit pentru accesaarea paginilor noastre. Tehnic, doar web serverul care a trimis cookie-urile le poate accesa din nou, în momentul în care reveniți pe paginile web.

Cookie-urile sunt folosite pentru o mai bună experiență de navigare precum și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte. Cookie-urile pot fi interne sau setate de terți. Acești terți furnizori de cookie-uri sunt la rândul lor obligați să respecte toate regulile priving protecția datelor și politica de confidențialitate. 

Cookie-urile „interne” sunt setate pe domeniile pe care le vizitați la momentul respectiv. Cookie- urile „de terță parte” sunt setate pe alte domenii decât cele ale paginilor de internet pe care le vizitați. 

Durata de existență a unui cookie poate varia și depinde de sesiune. Categoriile de cookie-uri determină și durata aceastora:

 • Cookie de sesiune este șters automat la închiderea browserului. 
 • Coookie persistent rămâne stocat în terminal până când se împlinește data de expirare 

(variabilă de la câteva minute până la câțiva ani) sau până la ștergerea manuală prin intermeniul setărilor din browser. 

La fel ca și în cazul cookies-urilor, tehnologia de stocare locală permite paginilor de internet să stocheze informații pe un computer sau un dispozitiv mobil. Stocarea locală este de obicei persistentă și, spre deosebire de cookie-uri, datele din memoria locală nu sunt transferate în mod automat pe internet de fiecare dată când pagina de internet care a stocat datele este inchisa.

Intrebari si Reclamatii

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de prelucrarea datelor dvs. personale sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus, sunteți binevenit(ă) să ne contactați trimițând o solicitare:

(i) prin e-mail la adresa: info@donuterie.online, 

(ii) prin poșta la sediul din Cluj Napoca, Calea Baciului, nr.80, judetul Cluj, cod postal 400230.

(iii) In măsura în care nu sunteți satisfăcut cu modalitatea în care v-a fost soluționată cererea, puteți depune o reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Datele de contact ale autorității sunt: București, Bdul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, telefoane: +40.318.059.211; +40.318.059.212: e-mail: anspdcp@dataprotection.ro. 

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Această politică de confidențialitate se poate schimba din când în când. Pentru a afla despre aceste schimbări vă rugăm să consultați periodic Politica de confidențialitate revizuită accesând oricare din site-urile noastre: www.donuterie.online sau www.cluj.donuterie.online 

Dacă vom efectua modificări semnificative care vor avea un impact asupra drepturilor și libertăților dvs. (de exemplu, atunci când vom începe prelucrarea datelor dvs. personale în alte scopuri decât cele specificate mai sus), vă vom contacta înainte de a începe această prelucrare. Ultima actualizare: 15.12.2020